
Eesti á la carte
2011
288 lk
Sisukord:«Toit ei täida ainult kõhtu või paita maitsemeeli, vaid moodustab olulise osa meie kultuurist ja rahvuslikust mi- napildist. Kokakunst on riigi sümboolseks visiitkaardiks ning kokad suursaadikuteks, kes esindavad oma riiki. Just toit on ja jääb üheks omapäraks, mille kaudu avaneb võimalus maailmale tutvustada kohalikke traditsioone, väärtusi ja oskusi ning kodumaist toorainet,» sõnab Dimitri Demjanov albumi eessõnas. Album «Eesti à la carte» sündis soovist talletada kaante vahele 31 Tallinna, Tartu, Pärnu ja Otepää restorani peakoka hoolikalt välja valitud eestimaised maitsed kultuuriaasta 2011 erimenüüst.
Selle raamatu lisa info
Kapp:
Riiul:
Rida:
Riiul:
Rida:
Seisukord