J�nku Raamat
Raamat
Logi sisse


Seapraad ja kartulisalat. Pilguheit Eesti kööki

Seapraad ja kartulisalat. Pilguheit Eesti kööki

2011
108 lk
Sisukord:«Seapraad ja kartulisalat. Pilguheit Eesti kööki» on ühe soomlase nägemus sellest, missugune on Eesti igapäevane köögikunst. Paljud rahvad on mõjutanud nii Eesti ajalugu kui ka Eesti kööki. Algupärane toidukultuur on segunenud saksa mõisaköögi ja Vene köögi traditsioonidega. Esimene kokaraamat tõlgiti omal ajal rootsi keelest. Toidukunst muutub pidevalt kõikjal. Viimasel ajal on Eesti köögis jällegi hakatud hindama kohalikku toitu. Selle raamatu autoril on nii kokandus-, toidutehnoloogia- kui hotellindusalane haridus ja palju töökogemusi.

Selle raamatu lisa info

Kapp:
Riiul:
Rida:
Seisukord