J�nku Raamat
Raamat
Logi sisse


Sushi

Sushi

2010
143 lk
Sisukord:Esimene kodumaine, oma autori sushi-raamat. Raamatust leiate palju sushi'sid, mis on valmistatud just kohalikust Eesti toorainest. Lisaks klassikalised sushi-retseptid. Ja muidugi kõik, mis puudutab sushi tegemist: missuguseid töövahendeid ja aineid vaja läheb ning kuidas valmistada eri sushi-liike. Peale retseptide saab siit raamatust ka ülevaate sushi-ajaloost, etiketist ja teadmisi sushi'st kui tervislikust ja täisväärtuslikust toidust. Sushi on väga tervislik ja kõrge toiteväärtusega. Sushi põhikomponendid – kala, riis, aedviljad, sojakaste ja nori – on madala kalorsusega ning väga toitvad. Raamatu autor Toomas Lember on arvatavasti pikima töökogemusega eestlasest sushikokk. Lisaks kümneaastasele igapäevasele tööle sushi-kokana on ta läbi viinud lugematul hulgal sushi-koolitusi. Tema koostatud retsepte ja artikleid on avaldanud mitmed Eesti ajalehed ja ajakirjad.

Selle raamatu lisa info

Kapp:
Riiul:
Rida:
Seisukord