
Gurmaani kokaraamat: toit ja vein
2009
232 lk
Sisukord:Veiniga kokkamine on lihtne, kiire, lõbus ja mitmekülgne! Kes oleks osanud arvata, et vein võib olla roogade ülimalt mõnus koostisosa, mis annab lihtsatele toitudele tohutult juurde? Peaaegu ei leidugi sellist toitu, mida vein paremaks muuta ei suudaks. Võid seda kasutada nii liha marineerimiseks, hautiste maitsestamiseks, eelroogadele särtsu lisamiseks kui ka kalale, kanale, pastale või juurviljadele lisatavate kastmete parandamiseks. võid muuta magustoidud hetkega argisest pidulikuks. Toidule tilga veini lisamisega muutub ka kõige tagasihoidlikum toit peeneks restoranieineks. Proovi mõnda neist retseptidest juba täna!Brie jõhvika-portveinikastmes Kõrvitsasupp madeiraga Coq au Vin Blanc Karjasepirukas šerriga Kana rosmariini ja Chardonnay'gaMiriniga glasuuritud lõhe Portveinis keedetud pirnid
Selle raamatu lisa info
Kapp:
Riiul:
Rida:
Riiul:
Rida:
Seisukord