
Vene köök
2018
216 lk
Sisukord:Vene köögi tähtsaks omapäraks on pärmitainast küpsetatud pirukad, küll suured kaetud pirukad – kuljebjaakad, küll väikesed erinevate täidistega pirukad, küll keerusaiad ja saiakesed, küll kuklid ja kakud. Ja kogu see küllus esineb nii soolasel kui ka magusal kujul. Äsja küpsetatud pirukate lõhn on toonud venelaste koju hubasust ja soojust paljude sajandite jooksul ja toob ka täna.
Suur pirukaraamat kuulub samasse sarja kui äsja ilmunud «Vene köök. Suur kokaraamat». Suur pirukaraamat õpetab, kuidas õigesti valmistada pärmitainast ja kuidas seejärel hästi kerkinud tainast valmistada Vene traditsioonilisi pirukaid.
Julget proovimist ja uue avastamist!
Suur pirukaraamat kuulub samasse sarja kui äsja ilmunud «Vene köök. Suur kokaraamat». Suur pirukaraamat õpetab, kuidas õigesti valmistada pärmitainast ja kuidas seejärel hästi kerkinud tainast valmistada Vene traditsioonilisi pirukaid.
- Suured kaetud pirukad – kulebjaakad Saiakesed Kuklid Kakud Õlis praetud pirukad – beljašid Vene lihavõttepühade magusad saiad – kulitšid
Julget proovimist ja uue avastamist!
Selle raamatu lisa info
Kapp:
Riiul:
Rida:
Riiul:
Rida:
Seisukord