
GK – teadliku toitumise alustala
2018
288 lk
Sisukord:Esimene samm teel parema tervise ja kaalulangetamise poole ei ole mitte toidukoguste reguleerimine, vaid tähelepanu pööramine toidu kvaliteedile. Menüüsse tuleks tuua väiksema glükeemilise koormusega süsivesiku-, rasva- ja valguallikad, samuti vähetöödeldud toitainetihe kohalik tooraine. Mida kalorivaesem dieet, seda toitainetihedam peab olema toiduvalik ja seda targemalt on vaja naasta dieedilt tavasöömisele, et ülekilod tagasi ei tuleks.
Siia raamatusse on autorid koondanud oma kogemused, mis on saadud tööst klientidega ja mis ütlevad, et madalama glükeemilise koormusega toitumine on kõige jätkusuutlikum viis end liigselt piiramata normkaalu süüa ja selles ka püsida. Kaalulangetuse tegeliku edukuse määrab hoopis igapäevane oskus ennast valitseda pärast dieedi lõppu. Raamat kutsub üles tegema inventuuri oma toitumiskäitumises ja mõtlemises ning astuma jätkusuutlikke praktilisi samme, et juhtida ise numbreid kaalul, mitte lasta end nendest juhtida.
Lisaks põhjalikule teoreetilisele osale leiab raamatust hulgaliselt retsepte, mille abil oma toitumisharjumusi kehasõbralikumaks muuta.
Siia raamatusse on autorid koondanud oma kogemused, mis on saadud tööst klientidega ja mis ütlevad, et madalama glükeemilise koormusega toitumine on kõige jätkusuutlikum viis end liigselt piiramata normkaalu süüa ja selles ka püsida. Kaalulangetuse tegeliku edukuse määrab hoopis igapäevane oskus ennast valitseda pärast dieedi lõppu. Raamat kutsub üles tegema inventuuri oma toitumiskäitumises ja mõtlemises ning astuma jätkusuutlikke praktilisi samme, et juhtida ise numbreid kaalul, mitte lasta end nendest juhtida.
Lisaks põhjalikule teoreetilisele osale leiab raamatust hulgaliselt retsepte, mille abil oma toitumisharjumusi kehasõbralikumaks muuta.
Selle raamatu lisa info
Kapp:
Riiul:
Rida:
Riiul:
Rida:
Seisukord